uzman
GÜZELLİK BAKIM VE GÜNCEL MAGAZİN

Meltem Açıkel Bayat Kurabiyeden Kolay Elmalı Tart

Meltem Açıkel
MALZEMELER
1/2 kg bayat kurabiye
1 su bardağı un
1/2 çay bardağı pudra şekeri
1 tatlı kaşığı tarçın
150 gr tereyağıt
1 çay bardağı ceviz
İÇ MALZEMESİ
4 adet elma
1 çay bardağı şeker
1 çay kaşığı tarçın

YAPILIŞI: Bayat kurabiyeleri elimizle ezerek ufalayalım.Un , pudra şekeri tarçın ve küp küp doğranmıştereyağınla harmanlayalım. Elde edilen hamur irmik kıvamında tırtıklı bir hamur olmalı.
Kabuklarını soyup elmaları dilimleyelim. Tarçın ve şekerle harmanlayalım. Tart kalıbının içine çiğ olarak elmaları yayalım.Hazırladığımız tart hamurunu elmaların üstüne , elmaları kapatacak şekilde serperek dökelim. 180derece fırında 30 dakika pişirelim. Dondurma yada çilek sosla servis yapabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Feridun Kunak Bağışıklık Güçlendirici Formül başlıklı makalemizde 05.12.2013 Feridun Kunak Show Antibiyotik Yapımı, Ferdun Kunak Doğal Antibiyotik Tarifi ve Feridun Kunak Bağışıklık Sistemini Güçlendiren Karışım hakkında bilgiler verilmektedir.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir